FAQ for undervisere

Jeg er vejleder i forbindelse med et festivalkursus. Hvordan skal jeg forholde mig?

Du skal ikke forholde dig anderledes end ved almindelige specialkurser, som de studerende har mulighed for at lave med andre virksomheder. Dog bør du informere projektkoordinatorne om, at du har påtaget dig opgaven at vejlede en gruppe studerende i et projekt omhandlende en problemstilling på Roskilde Festival. Du og projektkoordinatorne vil sammen kvalitetssikre projektet og give de studerende de rette værktøjer til projektet. Du kan kontakte projektkoordinatorne ved at sende en mail til info@roskilde.dtu.dk.

Jeg har en gruppe studerende, som gerne vil lave et festivalkursus. Hvad skal jeg gøre?

Hvis de studerende ikke selv har et indhold til kurset, kan du henvise dem til dette site, hvor de ville kunne finde oplysninger om relevante kurser. Du kan også prøve, i samarbejde med de studerende, at udforme et projekt, som har relevans for Roskilde Festival. Projektet skal godkendes af projektkoordinatorne for kurserne, hvori der sidder medarbejdere for Roskilde Festival, som kan hjælpe med at tilrette projeket til en festivalkontekst. Du - eller de studerende - kan kontakte projektkoordinatorne ved at sende en mail til info@roskilde.dtu.dk.

Hvis de studerende selv har et projekt, skal du naturligvis sørge for, at det lever op til det faglige niveau, og herefter kontakte projektkoordinatorne for festivalkurserne for at afklare, om projektet har relevans i en festivalkontekst.

Jeg har en ide til et projekt. Hvad er næste skridt?

Har du en ide til et projekt, kan sende et projektoplæg til projektkoordinatorne. Du kan kontakte projektkoordinatorne ved at sende en mail til info@roskilde.dtu.dk.