FAQ for studerende

Hvor kan jeg finde en beskrivelse af festivalkursene?

Der findes en række eksisterende kurser i Kursusbasen - prøv at søg på Roskilde Festival. Derudover kan du selv oprette et specialkursus ud fra din helt egen idé, eller på baggrund af projektidéerne der findes her på siden.

Hvem kan tilmelde sig festivalkurserne?

Alle bachelor-, diplomingeniør- og kandidatstuderende på DTU kan tilmelde sig festivalkurserne.

Hvornår skal jeg tilmelde mig festivalkurserne?

Specialkurser kan du tilmelde dig løbende, mens Festivalkurserne i 3-ugers perioden i juni skal tilmeldes før den gældende deadline, som kan findes på portalen.

Må jeg både tilmelde mig et festivalkursus og et alm. kursus i 3-ugers perioden?

Nej. Du må kun tilmelde dig ét kursus i 3-ugers perioden. 

Kan jeg selv komme med projektideer?

Du kan godt selv komme med projektideer. Har du en ide til et projekt, skal du kontakte en vejleder lige som hvis du opretter et specialkursus. Men skal du have adgang til Roskilde Festivalen skal du sende et seriøst, velbeskrevet projektoplæg omhandlende en problemstilling, som du kunne tænke dig at arbejde med, til info@roskilde.dtu.dk, som godkender om projektet giver adgang til festivalen. Du kan desuden kommer forbi vores kontor, se Kontakt for yderligere information.

Hvad skal jeg gøre hvis jeg har en god idé?

Se under projekter  - Hvordan gør jeg

Er festivalkurserne bundet til en særligt semester-periode?

Der er stor frihed i forhold til, hvornår festivalkurserne skal gennemføres: Perioden kommer helt an på projektets emne og omfang. 

Hvornår skal projektarbejdet være afsluttet?

Det afhænger af projektet. Nogle projekter kan påbegyndes og afsluttes i løbet af forårssemesteret og 3-ugers perioden i juni, mens andre har brug for data, som opsamles på Roskilde Festival, og projektet kan således først færdiggøres efter Roskilde Festivalen er sluttet. I det tilfælde findes der i samarbejde med dig og din vejleder en rimelig deadline for projektet.

Kan jeg tage et festivalkursus i forbindelse med 3-ugers perioden i januar, juli eller august?

Ja, efter aftale med Projektgruppen og Roskilde Festival.